Sparebank 1

Best i test på skadeforsikring

Norsk kundebarometer kåret i 2018 SpareBank 1 til bransjevinner i kategorien skadeforsikring, og eneste blant de 4 forsikringsselskapene i testen med 5 stjerner. Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene, for andre år på rad. Våre kunder er også de mest fornøyde kundene etter skadeoppgjør ifølge EPSI 2016. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

Tryg forsikring

Velger du Bil Ekstra, får du dekket parkeringsskader uten tap av bonus og andre vanlige uflaksskader, som feilfylling og tap av bilnøkkel. Vi hjelper deg før, under og etter du har meldt skade. Hos oss får du opptil 20% samlerabatt.

Enter forsikring

Enter Forsikring er et lite selskap, hvor hver eneste kunde blir mer betydningsfull enn i store selskap. Du skal alltid oppleve at du er et menneske vi virkelig bryr oss om. Vi er 100 entusiastiske og dyktige mennesker som gleder seg til å ta vare på deg og eiendelene dine. Vi vil sette alt inn på at det ikke er mangler ved forsikringene dine og gi deg rask og riktig hjelp når skaden har skjedd.

IF forsikring

Null skyld-Null Bonustap og raskere bonusopptjening: * Ved utvidelse av bilparken matcher vi nå bonus til høyeste bil-uansett år * 3 år på 70% og ned til 3 år på 75% før første bonusfrie skade (tid 5 år) * Null bonustap for parkeringsskader hvor kunden er uten skyld

Gjensidige forsikring

Norges mest kjøpte bilforsikring,kasko for du blant annet. En av markedets beste ordninger for leiebil. 8 års reparasjonsgaranti. Maks 10% bonustap ved skade. Vei hjelp når du trenger det.